.

Vijesti

Dvodnevni seminar

Udruženje za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju iz Nikšića, organizovalo je u Baru u sklopu projekta „ Budimo kreativni zajedno ", dvodnevni seminar o zapošljavanju osoba sa invaliditetom (OSI).

 

Radionica

Udruženje zaposlenih žena Crne Gore „ Žene danas " organizovalo je u tivatskom Domu zdravlja radionicu o prevenciji raka dojke i grlića materice pod motom „ Nemoj da zakasniš ".

 

Konferrencija za novinare

NVO Voz neprebola održala je konferenciju za novinare u Podgorici, povodom sjutrašnjeg obilježavanja godišnjice željezničke nesreće na Bioču. Nesreća se dogodila 23. januara 2006. godine, kada je poginulo 47, dok je povrijeđeno više od 200 putnika.

 

EU kafe

Centar za građansko obrazovanje (CGO) organizovao je u sklopu realizacije projekta „ EU kafe " razgovor glavnog pregovarača sa predstavnicima civilnog sektora o procesu pristupanja Crne Gore EU. Tema ovog sastanka je bila „ Uloga i značaj NVO u procesu pristupanja EU ".

 

Posjeta

Predstavnici Crnogorskog društva za borbu protiv raka, organizovali su posjetu Dječjem odmaralištu na Veruši, i tom prilikom osnovcima održali edukativnu radionicu o štetnosti konzumiranja duvanskih proizvoda. Učenicima je podijeljen i edukativni materijal.