.

Vijesti

Postavljanje kućica za ptice

Članovi Odreda izviđača " Njegoš " u Njegoševom parku postavili su kućice za ptice stanarice koje se ne sele u toplije krajeve. Nakon postavljenih kućica izviđači su posjetili prezentaciju kajakaškog kluba " Morača ".

Čas samoodbrane

Grupa građana " Krive Drine " u saradnju sa Sigurnom ženskom kućom (SŽK) organizovala je čas samoodbrane za žene u Tološkoj šumi. Čas je, pored obuke obuhvatio predavanja I diskusiju o nasilju nad ženama.

Diplomatska regata

Kapetanovom večerom I proglašenjem najboljih u Duklea klubu na Zavali, završena je treća Diplomatska regata koju su organizovali NVO Diplomatska regata I Jaht klub Porto Montenegro.

Savjetovanje

Savjetovanje Saveza slijepih Crne Gore, sa učešćem tridesetak predstavnika svih osam područnih organizacija slijepih, Ministarstva rada I socijalnog staranja, Centra za socijalni rad Bijelo Polje I predsjednika Saveza slijepih Srbije, održano je u Bijelom Polju.

Akcija čišćenja

Predstavnici Udruženja ljubitelja Gorice I prirode, detaljno su očistili dio brda u dijelu zagoričke kapije. U akciji je učestvovalo 15 učesnika.