.

Vijesti

Prikupljanje potpisa

NVO Green Home i „ Naša akcija " počeli su akciju prikupljanja potpisa za dvije građanske inicijative, čiji je cilj podsticanje aktivnijeg rješavanja gorućih problema u Pljevljima u oblasti zaštite životne sredine , ali i kvaliteta života njenih građana.

Izložba fotografija

Izložba fotografija „ Kako je propala pljevaljska privreda " održana je u Pljevljima u organizaciji NVO Stečajci i MANS – a. Cilj izložbe je bio da se garđanima i bivšim radnicima prestave bivša društvena preduzeća nakon privatizacije.

Polaganje vijenaca

Članovi Udruženja boraca NOR – a i antifašista glavnog grada, povodom 73 godine od herojske bitke partizanskog bataljona u Jelinom dubu i strijeljanja crnogorskih rodoljuba, položili su vijence i odali počast stradalim borcima na Jelinom dubu i na Bioču.

Tradicionalni susreti Pljevljaka

Udruženje Pljevljaka iz Kotora organizovalo je u hotelu „ Vrmac " tradicionalne susrete Pljevljaka. Brojne prisutne zabavljalo je i Kulturno – umjetničko društvo „ Pljevlja ".

Otvorena Narodna biblioteka

U organizaciji NVU „ Klub Velika " u seoskom domu u Velici kod Plava otvorena je Narodna biblioteka. Biblioteka za sada ima 4. 500 naslova.