.

Vijesti

Nacionalni sastanak

Povodom 23 godine od proglašenja Crne Gore za ekološku državu, nevladine odrganizacije Centar za zaštitu i proučavanje ptica, Green Home i Društvo mladih ekologa iz Nikšića (DMEN), organizovale su nacionalni sastanak nevladinih organizacija koje se bave zaštitom životne sredine.

Kulturni centar

NVO „ Gavroche " otvorila je na južnoj tribini Gradskog stadiona u Podgorici Kulturni centar „ Gavroche ". Umjetnici, profesionalci ili amateri mogu u ovom centru da pokažu svoje radove, zavisno od vrste umjetnosti ili djelatnosti kojom se bave.

Obilježavanje godišnjice

Udruženje boraca NOR – a Herceg Novog organizovalo je susrete boraca bokeljških opština, Budve, Cetinja, Podgorice, Prijepolja, Trebinja, kao i potomaka logoraša Campo Mamula. Ovim susretima je obilježen 14. Septembar, Dan rasformiranja logora.

Usavršavanje

Udruženje fizioterapeuta Crne Gore i Institut „ Dr Simo Milošević " organizovali su dvodnevno dodatno usavršavanje za 14 fizioterapeuta posrtedstvom uvodnog seminara „ Šiatsu ".

Predstavljanje projekta

Centar za monitoring i istraživanje (CEMI) organizovao je konferenciju za novinare na kojoj je predstavio plan istraživanja, ciljeve projekta i ključne aktivnosti u okviru regionalnog projekta „ Balkanska komparativna studija izbora : Uticaj personalnog glasanja na demokratske procese unutar partije. ".