.

Vijesti

Uručena pomoć

Fondacija mladih koja djeluje u okviru nevladine organizacije „ Aktivna zona " sa Cetinja, podijelila je pakete djeci iz sedam porodica koje su korisnici materijalnog obezbeđenja .Paketi su sadržali pelene, šampone, kupke, peškire, vlažne maramice i ostale stvari neophodne najmlađima.

Tribina

U prganizaciji NVO Alfa centar u Nikšiću je održana informativna tribina „ Policijski servis i policijski identitet u Nikšiću ", na kojoj su predstavnici organizacija civilnog društva sa članovima Savjeta za građansku rada policije razmijenili znanja i iskustva u vezi sa konkretnim primjerima policijskih ovlašćenja.

Građanski sat

Ukoliko se sklope tri predložena Sporazuma u državni budžet će se vratiti skoro 20 miliona eura, što je skoro tri puta više nego u Hrvatskoj u toku 2014., poručeno je na građanskom satu koji je organizovao Centar za demokratsku tranziciju CDT u Info centru.

Konferencija za novinare

NVO „ Nova šansa u Novom " održala je u Herceg Novom konferenciju za novinare, na kojoj je predstavila tri nova projekta : „ Podrška i pomoć osobama sa smetnjama u razvoju u procesu integracije u društvenu zajednicu ", „ Podrška i pomoć projektu Naša ID kartica " i „ Humanost i šansa ".

Memorandum o saradnji

Centar za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) i Nacionalni park „ Prokletije " potpisali su Memorandum o saradnji čiji je cilj unapređenje stanja biodiverziteta na tom prostoru.