.

Vijesti

Pošumnjavanje park šume Trebjesa

Obilježavajući Evropski dan parkova članovi nikšićkog Biciklističkog kluba „ Perun " organizovali su akciju pošumljavanja park šume Trebjesa. Akcija je nosila naziv „ Trebjesa mali park velikih mogućnosti "

Pregledi i radionica

NVO Žena danas organizovala je u ulcinjskom Domu zdravlja preglede i radionicu o prevenciji raka dojke i grlića materice. Edukacija i preventivni rad je prvi korak ka sprečavanju karcinoma dojke i grlića materice, poruka je sa ove radionice.

Međunarodni skup

U organizaciji NVO „ VW Classic Club Montenegro " u Tivtu je od 22. - 24. maja održan VII po redu međunarodni skup „Volkswagen " klasičnih automobila. Preko 40 starih automobila sa " VW " oznakom na karoseriji, zakrčilo je najveći dio Ulice Druge dalmatinske brigade u centru Tivta gdje su ih izložili njihovi vlasnici.

Tišinom za ostanak i opstanak

Okupljanje pod sloganom „ Tišinom za ostanak i opstanak ", održano je ispred rožajske Opšine u organizaciji NVO „ Manjinski akcionari Gornjeg Ibra ".

Pomoć

Fondacija Banka hrane i ekipa „ Dan - a " u saradnji sa NVO Srce iz Mojkovca, obišla je porodicu Jokić iz Mojkovca i uručila im paket hrane i sredstava za higijenu.