.

Vijesti

Paketi za bebe

Nevladino udruženje „ Klub Velika " počelo je sa realizacijom dugoročnog programa pod nazivom „ Bebama Velike – Klub Velika ". Prvi bebi paket iz ovog programa dobila je beba rođena 25. februara.

 

Torta za osmijeh

Dvanaestu godinu za redom NVO „ Omladinski centar " Herceg Novi organizovao je humanitarnu akciju „ Torta za osmijeh ". Plemenitom pozivu ove godine odazvalo se mnogo ljudi dobre volje, pa je u Dječji dom „ Mladost " u Bijeloj stiglo 106 torti.

 

Sajam suvenira

U organizaciji NVO „ Civilni centar Crne Gore " održan je u molu Delta city Dvanaesti sajam suvenira, rukotvorina i umjetničkih zanata, koji je okupio više od 60 izlagača iz Crne Gore.

 

Tribina

NVO „ Klub kulture" organizovao je u Bijelom Polju u sklopu projekta „ Epska poezija Muslimana u Crnoj Gori ", tribinu pod nazivom „ Muzičke karakteristike Muslimanskog pjevanja uz gusle ". Sačuvaj

 

Prikupljanje pomoći

Predstavnice NVO „ Dina " organizovale su u Rožajama, akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene građane. U akciji su učestvovale učenice OŠ „ Mustafa Pećanin " i Srednje mješovite škole, koje su ujedno i članice ove organizacije.