.

Vijesti

Konferencija

Institut alternativa u sklopu projekta „ Zajedno ka odgovornosti – jačanje uloge državne revizije u Crnoj Gori ", održao je konferenciju pod nazivom „ Jačanje uticaja Državne revizorske institucije u Crnoj Gori ". Konferencija je imala za cilj da se javnost bliže upozna sa radom i nadležnostima Državne revizorske institucije.

Istraživanje

U Crnoj Gori skoro svaki deseti građanin je diskriminisan na radnom mjestu, od kojih najveći broj smatra da su im bila uskraćena prava koja su imala drugi radnici, pokazalo je istraživanje koje je sprovela nevladina organizacija Juventas, u saradnji sa NVO SOS Podgorica i Koalicijom NVO-a za društvene promjene.

Festival

U organizaciji NVU „ Velička kapetanija ", a u okviru manifetsacije „ Dani kulture i sporta u Velici ", održan je prvi dječji festival poezije, muzike i sporta.

Tribina

NVO Bjelopoljski demokratski centar organizovala je u Bijelom Polju tribinu o evroatlanskim integracijama. Bijelo Polje je u kontinuitetu bastion podrške demokratskim procesima I demokratskoj politici, ocijenjeno je na tribini.

Konferencija za novinare

NVO Građanski kreativni centar održala je na Cetinju konferenciju za novinare na kojoj je predstavljen uspješno završen višemjesečni projekat " Arr lets get up ".