.

Vijesti

Školo - ciklaža

U okviru akcije „ Školo – ciklaža " koju sprovodi NVO Green Home, u dvorištu OŠ „ Radojica Perović " u Podgorici, organizovana je akcija sadnje sadnica maslina, tuje, lovora, hrasta, ukrasne šljive, omorike, ginka i olenadra.

Akcija sadnje sadnica

NVO „ Durmitores " sa Žabljaka organizovala je akciju sadnje 47 sadnica lišćara i četinara u dvorištu škole „ Dušan Obradović " na Žaabljaku, čime je završen projekat koji je imao za cilj razvijanje svijesti učenika o zdravim stilovima života.

Prikupljanje potpisa

NVO Green Home i „ Naša akcija " počeli su akciju prikupljanja potpisa za dvije građanske inicijative, čiji je cilj podsticanje aktivnijeg rješavanja gorućih problema u Pljevljima u oblasti zaštite životne sredine , ali i kvaliteta života njenih građana.

Izložba fotografija

Izložba fotografija „ Kako je propala pljevaljska privreda " održana je u Pljevljima u organizaciji NVO Stečajci i MANS – a. Cilj izložbe je bio da se garđanima i bivšim radnicima prestave bivša društvena preduzeća nakon privatizacije.

Polaganje vijenaca

Članovi Udruženja boraca NOR – a i antifašista glavnog grada, povodom 73 godine od herojske bitke partizanskog bataljona u Jelinom dubu i strijeljanja crnogorskih rodoljuba, položili su vijence i odali počast stradalim borcima na Jelinom dubu i na Bioču.