.

Vijesti

Čas u prirodi

U saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP), opština Tivat i međunarodna škola „ Najtbridž ", organizovali su za grupu učenika čas u prirodi. Ornitolizi CZIP – a upoznali su učenike sa značajem Solila, vrstama flore i faune koje se mogu naći u tom rezervatu.

Studijska posjeta

U okviru programa „ De facto strong " kroz projekat „ Izgradnja kapaciteta organizacije za pružanje usluga građankama i građanima u Opštini Bijelo Polje ", predstavnice NVO Udruženje za razvoj civilnog društva, boravile su u studijskoj posjeti Opštini Nikšić, gdje su potpisale memorandum o saradnji NVO Centar za romske inicijative.

Dječja nedjelja

NVO Djeca Tivta, Dječji savez i kompanija Adriatic Marinas Porto Montenegro zajedno su počeli obilježavanjem nedjelje posvećene djeci, pod motom " Radost djetinjstva ". Dječja nedjelja će biti obilježena nizom obrazovno-zabavnih programa, kroz saradnju sa tivatskim obrazovnim ustanovama.

Međunarodni dan učitelja

U organizaciji NVO „ Spomenik učitelju " u Danilovgradu je obilježen 5. oktobar, Međunarodni dan učitelja. Predstavnici ovog Udruženja i nastavnici iz ovog grada položili su vijenac na Spomenik učitelju.

Košarkaška utakmica

Udruženje paraplegičara iz Rožaja, uz pomoć lokalnih službi, organizovalo je prvu košarkašku utakmicu osoba sa invaliditetom. U Sportskom centru odigrana je utakmica između KK „ Ibar " i KK „ Paramont ".