.

Vijesti

Završna konferencija

FORS Montenegro i Ministarstvo vanjskih poslova organizovali su u Bijelom Polju završnu konferenciju u sklopu projekta „ Hajde da razgovaramo o EU 2 ".

 

Akcija čišćenja

Članovi planinasrkog kluba „ Subra " uspješno su realizovali dvodnevnu akciju čišćenja tvrđave Španjole od vegetacije i smeća. Rašćišćen je ulaz u tvrđavu koji je bio obrastao divljim rastinjem i šetnica na zidinama.

 

Memorandum o saradnji

Potpisivanjem Memoranduma o saradnji između Direktorata za vanredne situacije MUP – a Crne Gore, Ministarstva sigurnosti BIH, Fondacije za razvoj sjevera Crne Gore (FORS Montenegro) i Instituta za zaštitu od požara i ekspolzija (INZA) iz Sarajeva, ozvaničen je početak realizacije projekta „ Prekogranična zaštita od požara ".

 

Mural

Članovi nevladine organizacije „ AUT " u saradnji sa Volonterskim klubom Gimnazije „ Slobodan Škerović " oslikali su mural na zidu te ustanove, sa željom da se prostor u kojem učenici borave oplemeni, ali i dobije estetsku vrijednost.

 

Humanitarno veče

Udruženje prijatelja i navijača Srbije u Crnoj Gori „ Car Lazar " organizovalo je u Podgorici humnitarno veče „ Za osmijeh djece na Kosovu i Metohiji ".