.

Vijesti

Konferencija za novinare

Fešta na skalama, dvodnevna gastronomska manifestacija s podnaslovom " Od stabla smokve do trpeze domaćeg sira ", počeće 12. septembra, najavili su organizatori NVO Ruke na konferenciji za novinare, koja je održana u Herceg Novom.

Prodajna izložba

U Milet bašti otvorena je prodajna izložba suvenira, nakita i jednostavnih ukrasnih predmeta, koji su nastali kao rezultat rada omladinaca sa smetnjama u razvoju u okviru realizacije Javnog rada " Kreativne radionice za omladince sa smetnjama u razvoju ", koji je realizovalo NVU Zračak nade.

Okrugli sto

Na Ivanovim koritima je u organizaciji Udruženja paraplegičara Cetinja, održan okrugli sto o važnosti edukacije i zapošljavanja osoba sa invaliditetom, kao dio projekta „ Kreativnošću do posla ".

Protest

LGBT forum Progres, LGBTIQ Socijalni centar i Institut za LGBT turizam organizovali su protest ispred zgrade Vlade Crne Gore, jer smatraju da implementacija Vladine LGBT politike stagnira i da se ne postižu očekivani rezultati.

Konferencija za novinare

Koalicija NVO Romski forum održala je konferenciju za novinare u Nikšiću, na kojoj je najavila realizaciju projekta „ Romski bal 2015 ". Manifestacija ima za cilj širenje multietničkog sklada i tolerancije prezentovanjemn romskih običaja i duhovne specifičnosti.