.

Vijesti

Sajam

 U Mediteranskom centru u Igalu održan je Sajam suvenira i rukotvorina osoba sa invaliditetom, koji je organizovalo Udruženje za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju Nikšić. Partner i domaćin sajma bilo je Udruženje roditelja i djece i omladine sa teškoćama u razvoju „ Zrak sunca ".

Okrugli sto

U organizaciji NVO „ Da zaživi selo " održan je u Mojkovcu okrugli sto za opštine Mojkovac, Bijelo Polje, Kolašin i Žabljak, na kom je predstavljen Nacrt zakona o mladima.

Međunarodni dan slobodnog pristupa informacijama

Predstavnici Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) obilježili su na podgoričkom Trgu republike Međnarodni dan slobodnog pristupa informacijama i ponudlili zainteresovanim građanima pravnu pomoć da institucijama podnesu zahtjeve za slobodan pristup podacima

Međunarodna izložba pasa

U organizaciji Kinološkog društva Podgorice održana je u Delta sitiju u Podgorici 14. Međunarodna izložba pasa. Na takmičenju je učestvovalo 400 pasa iz 22 zemlje.

Veliki saobraćajni čas

U organizaciji NVO Alfa centar i Ministarstva unutrašnjih poslova, na glavnom gradskom trgu u Baru, održan je edkukativni hepening pod nazivom „ Veliki saobraćajni čas ".