.

Vijesti

Konferencija za novinare

Centar za građansko obrazovanje (CGO) organizovao je konferenciju na kojoj je predstavljen predlog praktične politike „ Participacija mladih – više od fraze ".

Brošure

Aktivisti Crnogorskog društva za borbu protiv raka (CDPR) obilazili su plaže na hercegnovskoj rivijeri i kupačima dijelili edukativno – propagandni materijal o zaštiti kože od neželjenih efekata sunčanja.

Donacija

Humanitarna organizacija „ Banka hrane " donirala je preko 600 čokoladica mališanima iz Doma za nezbrinutu djecu u Bijeloj.

Okrugli sto

U okviru projekta „ U životu nikad ne probaj sve" koji realizuje Fondacija „ Bijelo Polje za prevenciju narkomanije " održan je u Bijelom Polju okrugli sto. Cilj okruglog stola je uspostavljanje kvalitetnije međusektorske saradnje, razmjena iskustava i predlaganje konkretnih aktivnosti u cilju sprečavanja narkomanije u Bijelom Polju.

Bokeljška maslina

Maslinarsko društvo „ Boka " organizovalo je u Tivtu izložbu maslinovoga ulja i proizvoda od masline pod nazivom „ Bokeljška maslina ". Na izložbi je učestvovalo više od trideset izlagača, a nije ni izostao i muzičko – zabavni program.