.

Vijesti

Predstavljanje projekta

Centar za građansko obrazovanje (CGO) održao je pres konferenciju povodom predstavljanja projekta „ Rastemo zajedno 3 - Informacije o EU kroz popularne internet portale ". Projekat sprovode portal Vijesti u saradnji sa Centrom za građansko obrazovanje (CGO) i Portal Analitika u saradnji sa Evropskim pokretom u Crnoj Gori.

Druženje

Nevladina organizacija „ Morakovo " koja je svoje djelovanje bazirala na teritoriju mjesne zajednice Župa, organizovala je veče prijatelja i poštovalaca.

Pošumnjavanje brda Gorica

Fondacija „ Naša Podgorica " u saradnji sa Vojskom Crne Gore, Zelenilom i Zetagradnjom, organizovala je akciju pošumljavanje sjeverne strane brda Gorica. Posađeno je 2.000 sadnica košćele, hrasta medunca, alepskog bora, čempresa i jasena.

Izviđačka liga

Savez izviđača Crne Gore u Baru je organizovao drugo kolo izviđačke lige, koje je okupilo više od 300 izviđača takmičara. Domaćin lige je bio Izviđački odred „ 24. novembar ".

Posjeta

Predstavnici NVO Euromost zajedno sa predstavnicima NVO Manjinski akcionari iz Rožaja, posjetili su Fazu Cakutaj i tom prilikom joj uručili pomoć u hrani, koju je donirala kompanija Franca iz Bijelog Polja.