.

Vijesti

Sadnja stabala

Forum MNE realizovao je u Nikšiću dio projekta " Mladi za zelenu Crnu Goru ", u sklopu kojeg je u malom parku kod Robne kuće u Nikšiću zasađeno 60 sadnica drveća I živa ograda.

Sastanak

U organizaciji Udruženja za razvoj civilnog društva u Bijelom Polju je održan sastanak predstavnika više nevladinih organizacija I predstavnika romske populacije. Cilj sastanka je bio realizacija projekta " Obrazovanjem do integracije RAE populacije na teritoriji Opštine Bijelo Polje ".

Žuta puzlijada

Treće tradicionalno takmičenje djece u slaganju slagalica – Žuta puzlijada, u organizaciji NVO Dječiji edukativni centar „ Pčelica " održano je ovog vikenda u TC Mall of Montenegro u Podgorici.

Maslinijada

U organizaciji NVO „ Maslinijada " i Društva maslinara u Starom Baru je održana manifestacija „ Maslinijada ". U pitanju je tradicionalna fešta koja ima turističko – poljoprivredno – kulturni karakter.

Radionica

Savez udruženja roditelja djece i omladine sa teškoćama u razvoju „ Naša inicijativa " u saradnji sa NVO „ Zvijezda " iz Kolašina, održao je radionicu „ Uz pravnu podršku do kavlitetnijeg ostvarenja prava djece i mladih sa smetnjama u razvoju" .