Upitnik o e - mobilnosti

UNDP u saradnji sa Energetskim institutom Hrvoje Požar radi na Studiji e-mobilnosti u Crnoj Gori. Kako bi utvrdili trenutno stanje na tržištu, tj. izradili detaljnu analizu, pripremljeni su Upitnici za analizu tržišnih potencijala za uvođenje koncepta e-mobilnosti u Crnoj Gori.

Električna vozila predstavljaju jedno od rješenja rastućeg problema lokalnog zagađenja vazduha kao i globalnog problema klimatskih promjena. Broj električnih vozila u Crnoj Gori je izuzetno mali pa je potrebno preduzeti odgovarajuće akcije da se takva situacija promijeni.

Cilj ovog istraživanja je utvrditi potrebe i očekivanja potencijalnih korisnika električnih vozila – građana Crne Gore. Rezultati upitnika predstavljaće značajan doprinos u kontekstu optimizacije budućih poslovnih modela.

Predmetni upitnik osiguraće informacije o spremnosti građana Crne Gore za kupovinu električnog vozila te o trenutno prisutnim barijerama koje sprečavaju šire usvajanje koncepta e-mobilnosti.

Stoga Vas najljepše molimo da odvojite malo vremena i ispunite upitnik te da ovaj e-mail proslijedite i Vašim kolegama, prijateljima i poznanicima kako bismo u istraživanje uključili što više građana Crne Gore.

Upitnik se nalazi se na linku: https://www.surveymonkey.com/r/2767329

Molimo Vas da upitnik popunite do 5. marta 2019. godine.