POZIV ZA UČEŠĆE NA TRENINGU

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) u okviru projekta Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori sprovodi trening na temu Istraživanje i metodologija istraživanja.

Polaznici/ce treninga će steći istraživačke vještine kroz upoznavanje sa osnovnim temama iz metodologije istraživanja u društvenim naukama kao što su osnovne postavke u metodologiji istraživanja, određivanje istraživačkh pitanja, dizajn istraživanja te prikupljanje i obrada podataka.

Za pohađanje treninga mogu se prijaviti organizacije civilnog društva čiji budžet je u prethodnoj godini iznosio više od 10 hiljada evra delegiranjem predstavnika/ce koji/a je aktivno uključen/a u rad organizacije.

Trening će se održati 09. decembra 2019. godine u Podgorici.

Predstavnici/e organizacija koji/e žele da se prijave za pohađanje treninga treba da ispune prijavni formular i pošalju ga na e-mail adresu ivana.smolovic@crnvo.me,  najkasnije do srijede 04. decembra 2019. godine do 16h.

CRNVO kao organizator obuke obezbijediće smještaj, hranu i osvježenje za polaznike/ce treninga. Troškovi prevoza biće refundirani za predstavnike/ce organizacija čije sjedište je izvan Podgorice.

Ovaj trening jedna je od aktivnosti projekta Resursni cenatr za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori koji sprovodi Centar za razvoj nevladinih organizacija ( CRNVO) u partnerstvu sa: NVO Bonum iz Pljevalja, NVO Nada iz Herceg Novog, Novi horizont iz Ulcinja i Bjelopoljskog demokratskog centra. Opšti cilj Resursnog centra je Osnažene organizacije civilnog društva koje aktivno doprinose razvoju participativne demokratije u Crnoj Gori. Dok je specifčni cilj RC-a Poboljšati kapacitete organizacija civilnog društva kako bi bili efikasni, odgovorni i nezavisni akteri i doprinijeti kreiranju okruženja koje pogoduje razvoj civilnog društva. Ovaj projekat finansira Evropska unija a kofinansira Ministarstvo javne

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti eletkronskim putem na ivana.smolovic@crnvo.me ili pozivom na telefon (+382) 20 219 120, 219 121