JAVNI POZIV

na linkovima ispod možete pogledati javne pozive koje je objavilo Ministarstvo rada i socijalnog staranja:

http://www.mrs.gov.me/vijesti/224173/JAVNI-POZIV-nevladinim-organizacijama-cija-su-podrucja-djelovanja-unaprijedenje-ljudskih-prava-zena-i-rodne-ravnopravnosti-nasil.html  Javni poziv nevladinim organizacijama ZA KONSULTACIJE O NACRTU SEKTORSKE ANALIZE za oblast RODNA RAVNOPRAVNOST-predlog prioritetne oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz Budžeta Crne Gore u 2021. godini.

http://www.mrs.gov.me/vijesti/224172/Javni-poziv-nevladinim-organizacijama-cija-su-podrucja-djelovanja-drustvena-briga-o-djeci-i-mladima.html  Javni poziv nevladinim organizacijama ZA KONSULTACIJE O NACRTU SEKTORSKE ANALIZE za oblast DRUŠTVENA BRIGA O DJECI I MLADIMA-predlog prioritetne oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacijaiz Budžeta Crne Gore u 2021. godini.

http://www.mrs.gov.me/vijesti/224171/Javni-poziv-nevladinim-organizacijama-cija-su-podrucja-djelovanja-pomoc-starijim-licima.html Javni poziv nevladinim organizacijama ZA KONSULTACIJE O NACRTU SEKTORSKE ANALIZE za oblast POMOĆ STARIJIM LICIMA -predlog prioritetne oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz Budžeta Crne Gore u 2021. godini.

http://www.mrs.gov.me/vijesti/224170/Javni-poziv-nevladinim-organizacijama-cija-su-podrucja-djelovanja-zastita-lica-sa-invaliditetom.html Javni poziv nevladinim organizacijama ZA KONSULTACIJE O NACRTU SEKTORSKE ANALIZE za oblast ZAŠTITA LICA SA INVALIDITETOM -predlog prioritetne oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz Budžeta Crne Gore u 2021. godini.

Javne konsultacije će trajati 15 dana, od 30. aprila do 15. maja 2020.godine.