JAVNI POZIV

Na linkovima ispod možete pogledati javne pozive koje je objavilo Ministarstvo za ljudska i manjinska prava:

  1. http://www.mmp.gov.me/vijesti/219663/Javni-poziv-nevladinim-organizacijama-za-predlaganje-predstavnika-ce-nevladine-organizacije-za-predstavnika-cu-Komisije-za-raspo.html  Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje predstavnika/ce nevladine organizacije za predstavnika/cu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata/programa nevladinih organizacija u 2020. godini u oblasti razvoja i unapređenja prava manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica.
  2. http://www.mmp.gov.me/vijesti/219661/Javni-poziv-nevladinim-organizacijama-za-predlaganje-predstavnika-ce-nevladine-organizacije-za-predstavnika-cu-Komisije-za-raspo.html  Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje predstavnika/ce  nevladine organizacije  za predstavnika/cu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata/programa nevladinih organizacija u 2020. godini u oblasti - Zaštita i promovisanje ljudskih i manjinskih prava – zaštita prava Roma/Romkinja i Egipćana/Egipćanki.
  3. http://www.mmp.gov.me/vijesti/219656/Javni-poziv-nevladinim-organizacijama-za-predlaganje-predstavnika-ce-nevladine-organizacije-za-predstavnika-cu-Komisije-za-raspo.html  Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje predstavnika/ce  nevladine organizacije  za predstavnika/cu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata/programa nevladinih organizacija u 2020. godini u oblasti rodna ravnopravnost.
  4. http://www.mmp.gov.me/vijesti/219655/Javni-poziv-nevladinim-organizacijama-za-predlaganje-predstavnika-ce-nevladine-organizacije-za-predstavnika-cu-Komisije-za-raspo.html  Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje predstavnika/ce  nevladine organizacije za predstavnika/cu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata/programa nevladinih organizacija u 2020. godini u oblasti zaštita i promovisanje ljudskih i manjinskih prava - zaštita i unapređenje ljudskih prava LGBTI osoba.
  5. http://www.mmp.gov.me/vijesti/219653/Javni-poziv-nevladinim-organizacijama-za-predlaganje-predstavnika-ce-nevladine-organizacije-za-predstavnika-cu-Komisije-za-raspo.html  Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje predstavnika/ce  nevladine organizacije  za predstavnika/cu Komisije za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata/programa nevladinih organizacija u 2020. godini u oblasti - zaštita od diskriminacije lica sa invaliditetom i promociju jednakosti.