POZIV ZA UČEŠĆE NA TRENINGU

U cilju jačanja procesa kreiranja mreža, učinkovitosti rada OCD-a i rada budućih i postojećih mreža i njihove profesionalizacije Resursni centar realizuje program obuke Razvoj funkcionalnih mreža i koalicija organizacija civilnog društva u Crnoj Gori.

Obuka će se održati u Podgorici 25.jula 2019. godine.

Za učešće na treningu mogu se prijaviti mreže nevladinih organizacija delegiranjem maksimalno 3 predstavnika/ce mreže.

Način prijave

Da bi obezbijedili učešće na treningu potrebno je da upravljačka struktura mreže pošalje ispunjene prijavne formulare svojih kandidata/kinja na e-mail adresu ivana.smolovic@crnvo.me najkasnije do 19. jula 2019. godine.

Mjesto i vrijeme održavanja treninga

Trening će se održati u Podgorici 25. jula 2019. godine. CRNVO kao organizator obuke obezbijediće hranu, osvježenje i smještaj za polaznike/ce treninga. Troškovi prevoza biće refundirani u visini voznih karata koje polaznici dostave na uvid i u visini troškova goriva obračunatih na sajtu mishelin (neophodno je priložiti račun za gorivo).

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti eletkronskim putem na ivana.smolovic@crnvo.me ili pozivom na telefon (+382) 20 219 120, 219 121

Ovaj trening jedna je od aktivnosti projekta Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori koji sprovodi Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) uz podršku partnera: NVO Bonum iz Pljevalja, NVO Nada iz Herceg Novog, Novi horizont iz Ulcinja i Bjelopoljskog demokratskog centra. Opšti cilj Resursnog centra je osnažene organizacije civilnog društva koje aktivno doprinose razvoju participativne demokratije u Crnoj Gori. Dok je specifčni cilj RC-a poboljšati kapacitete organizacija civilnog društva kako bi bili efkasni, odgovorni i nezavisni akteri i doprinijeti kreiranju okruženja koje pogoduje razvoj civilnog društva. Ovaj projekat finansira Evropska unija a kofinansira Ministarstvo javne uprave.