POZIV ZA UČEŠĆE NA TRENINGU "Upravljanje ljudskim resursima”

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) organizuje trening za srednje razvijene NVO na temu Upravljanje ljudskim resursima.

Obuka se fokusira na osnovne principe upravljanja ljudskim resursima, motivacijom, raznim procesima u nevladinim organizacijama, planiranjem ljudskih resursa, rješavanjem problema koji nastaju u interakciji među ljudima na radnom mestu i svim drugim elementima koji su od značaja za uspješno funkcionisanje jedne nevladine organizacije.

Ovaj trening jedna je od aktivnosti projekta Resursni centar za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori koji sprovodi Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) uz podršku partnera: NVO Bonum iz Pljevalja, NVO Nada iz Herceg Novog, Novi horizont iz Ulcinja i Bjelopoljskog demokratskog centra. Opšti cilj Resursnog centra je osnažene organizacije civilnog društva koje aktivno doprinose razvoju participativne demokratije u Crnoj Gori. Dok je specifčni cilj RC-a poboljšati kapacitete organizacija civilnog društva kako bi bili efkasni, odgovorni i nezavisni akteri i doprinijeti kreiranju okruženja koje pogoduje razvoj civilnog društva. Ovaj projekat finansira Evropska unija a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Uslovi konkursa

  • Budžet organizacije u prethodnoj godini nije iznosio manje od 10 000.00eur
  • Motivacija kandidata/kandidatkinja
  • Organizacija je delegirala 2 predstavnika/ce iz upravljačke strukture organizacije
  • Prijavni formulari su pravilno ispunjeni i dostavljeni u roku

Prednost će imati one organizacije čiji predstavnici/e do sada nijesu učestvovali/e na sličnoj obuci.

Način prijave

Predstavnici/e srednje razvijenih OCD  koji/e žele da se prijave za pohađanje treninga treba da ispune prijavni formular i pošalju ga na e-mail adresu ivana.smolovic@crnvo.me,  najkasnije do 20. juna 2019. godine.

 

Mjesto i vrijeme održavanja treninga

Trening će se održati u Bjelom Polju. CRNVO kao organizator obuke obezbijediće hranu, osvježenje i smještaj za polaznike/ce treninga. Troškovi prevoza biće refundirani.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti eletkronskim putem na ivana.smolovic@crnvo.me ili pozivom na telefon (+382) 20 219 120, 219 121.