O projektu

Petak - 20 Februar,2015 - 05:53:00

Centar za razvoj nevladinih organizacija CRNVO je u avgustu 2014. godine započeo realizaciju projekta I civilno društvo odlučuje! koji finansira Evropska Unija, a kojim upravlja Delegacija Evropske Unije u Crnoj Gori. Opšti cilj ovog projekta, koji CRNVO realizuje u partnerstvu sa Mrežom instituta i škola za javnu upravu u centralnoj i istočnoj Evropi (NISPAcee) i NVO Bonum, kao i uz podršku Kancelarije za saradnju sa nevladinim organizacijama i Uprave za kadrove je doprinos većoj participaciji organizacija civilnog društva u kreiranju i implementaciji javnih politika u Crnoj Gori. Specifični cilj projekta je poboljšana saradnja između Vlade i organizacija civilnog društva u procesu oblikovanja i sprovođenja javnih politika.

Poziv za trening u Budvi

Četvrtak - 02 April,2015 - 05:51:00

Centar za razvoj nevladinih organizacija CRNVO poziva nevladine organizacije registrovane u Crnoj Gori sa sjedištem u Budvi, Tivtu, Kotoru i Herceg Novom da se prijave za učešće na treningu Kreiranje javnih politika i javno zastupanje.

Poziv za trening u Ulcinju

Srijeda - 25 Mart,2015 - 02:51:00

Centar za razvoj nevladinih organizacija CRNVO poziva nevladine organizacije registrovane u Crnoj Gori sa sjedištem u Baru i Ulcinju da se prijave za učešće na treningu Kreiranje javnih politika i javno zastupanje.

Smjernice

Uto - 24 Mart,2015 - 05:36:00

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da je Centar za razvoj nevladinih organizacija u okviru projekta „I civilno društvo odlučuje" objavio dvije publikacije:

Održan trening u Podgorici

Uto - 24 Mart,2015 - 05:34:00

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) je u periodu od 13. do 15. marta organizovao trening za 15 predstavnika i predstavnica nevladinih organizacija iz Podgorice i sa Cetinja na temu „Kreiranje javnih politika i javno zastupanje".

Poziv za trening u Nikšiću

Srijeda - 11 Mart,2015 - 05:33:00

Centar za razvoj nevladinih organizacija - CRNVO poziva nevladine organizacije registrovane u Crnoj Gori sa sjedištem u Danilovgradu i Nikšiću da se prijave za učešće na treningu Kreiranje javnih politika i javno zastupanje

Poziv za trening u Podgorici

Srijeda - 25 Februar,2015 - 05:32:00

Centar za razvoj nevladinih organizacija CRNVO poziva nevladine organizacije registrovane u Crnoj Gori sa sjedištem na Cetinju i u Podgorici da se prijave za učešće na treningu Kreiranje javnih politika i javno zastupanje.