Poziv za trening u Podgorici

Centar za razvoj nevladinih organizacija CRNVO poziva nevladine organizacije registrovane u Crnoj Gori sa sjedištem na Cetinju i u Podgorici da se prijave za učešće na treningu Kreiranje javnih politika i javno zastupanje.

Trening je jedna od ključnih aktivnosti projekta I civilno društvo odlučuje! koji finansira Evropska Unija, a kojim upravlja Delegacija Evropske Unije u Crnoj Gori. CRNVO ovaj projekat realizuje u partnerstvu sa Mrežom instituta i škola za javnu upravu u centralnoj i istočnoj Evropi (NISPAcee) i NVO Bonum.
Trening za predstavnike NVO sa sjedištem na Cetinju i u Podgorici će biti održan u Podgorici u vremenskom periodu : 13,14,15 Mart.

KO SE MOŽE PRIJAVITI
Za pohađanje treninga Kreiranje javnih politika i javno zastupanje mogu se prijaviti predstavnici NVO koje su registrovane u Crnoj Gori a imaju sjedište na Cetinju i Podgorici.

BROJ UČESNIKA/CA
Broj učesnika/ca je ograničen na 15

ORGANIZACIONA PITANJA
CRNVO će obezbijediti smještaj svim predstavnicima/cama NVO koji/e imaju sjedište van Podgorice.
CRNVO će refundirati troškove puta ( sopstveno vozilo, autobuska/vozna karta) svim učesnicima/cama koji dostave valjan dokaz o nastalom trošku.
CRNVO će obezbijediti hranu i osvježenje tokom trajanja treninga.

KAKO SE PRIJAVITI
Predstavnici NVO koji žele da se prijave za pohađanje treninga treba da dostave popunjen Prijavni formular do 06. Marta 2015. godine na e-mail adresu rados.musovic@crnvo.me sa naznakom Prijava za trening – Podgorica.