Sajam nevladinih organizacija - NVO EXPO 2017

TACSO kancelarija u Crnoj Gori i Centar za razvoj nevladinih organizacija ( CRNVO) Vas pozivaju da posjetite treći po redu NVO EXPO - Sajam nevladinih organizacija 2017 koji se ove godine održava 28. oktobra u Budvi na Jadranskom sajmu sa početkom od 10:00h. 

Sajam predstavlja najveći događaj ove vrste u Crnoj Gori i ima za cilj predstavljanje nevladinih organizacija i njihovih aktivnosti javnosti Crne Gore. Građani i građanke Crne Gore iz godine u godinu sve više vjeruju nevladinim organizacijama ali i odlučuju da se uključe u rad istih, bile to organizacije koje se bave zaštitom životne sredine ljudskim pravima, demokratizacijom, socijalnim i raznim drugim servisima, omladinom, pravima životinja, kulturom ili drugim temama.

PITATE SE ZAŠTO?
U vremenima raznih kriza nevladin sektor je postao most između svih nas, mjesto gdje se naše razlike njeguju i cijene, kolektivni vid borbe za bolje i ljepše sjutra. Stotine i stotine aktivista i aktivistkinja, svakodnevno vrijedno radi da bi poboljšali život u našim ulicama, gradovima i našoj zemlji. Zato su TACSO i Centar za razvoj nevladinih organizacija odlučili da im omoguće da se predstave na Sajmu nevladinih organizacija.

NVO EXPO - Mjesto gdje se različitosti cijene!