Promocija Programa prekogranicne saradnje Bosna i Hercegovina -Crna Gora

Ovim putem Vas obavještavamo da Kancelarija za evropske integracije Vlade Crne Gore i Direkcija za evropske integracije Bosne i Hercegovine, u ulozi operativnih struktura za sprovođenje IPA Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020, u saradnji sa opštinama Žabljak i Tivat, organizuju aktivnosti na promociji programa.

ovim putem Vas obavještavamo da Kancelarija za evropske integracije Vlade Crne Gore i Direkcija za evropske integracije Bosne i Hercegovine, u ulozi operativnih struktura za sprovođenje IPA Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020, u saradnji sa opštinama Žabljak i Tivat, organizuju aktivnosti na promociji programa.

 

U sklopu tih aktivnosti planirana je organizacija ukupno šest promotivnih skupova u programskom području koje uključuje 56 opština iz Bosne i Hercegovine i 14 opština iz Crne Gore.

Promotivni skupovi će se održati u Tivtu i Žabljaku (Crna Gora), kao i Sarajevu, Foči, Trebinju i Ljubuškom (Bosna i Hercegovina).

 

Promotivni skup u Žabljaku biće organizovan 18. jula a promotivi skup u Tivtu 19. jula 2019. godine.

Cilj promotivnih aktivnosti je širenje informacija o mogućnostima koje pruža Program, do sad ostvarenim rezultatima i planovima za naredni period, a istovremeno i animiranje potencijalnih aplikanata iz programskog područja za aktivnije učešće u Programu.

U skladu s navedenim pozivamo vas da uzmete učešće na promotivnim skupovima.

U prilogu dostavljamo dnevni red za oba događaja.

Molimo vas da informaciju o učešću na jednom od dva promotivna skupa dostavite do 15. jula na e-mail adresu: goran.djurovic@cbc.bih-mne.org

Za sva eventualna dodatna pitanja u vezi ovog događaja smo na raspolaganju.