Humanitarni zabavljatorski karavan

Animatori Zabavljatori realizuju humanitarnu akciju pod nazivom “Humanitarni zabavljatorski karavan” sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za NVO “Fenix” – Udruženje roditelja djece oboljele od kancera, koje će se kasnije iskoristiti kao doprinos opremanju odjeljenja onkologije Dječije bolnice u Podgorici.

 

Na 5 lokacija, u nedelju 28.5. u Podgorici, pojaviće se animatori sa prijateljima i volonterima i animiranjem djece i roditelja prikupljaće novčana sredstva, na sledećim lokacijama:

12:00 - Avanturistički park Gorica
13:20 - Trg Nezavisnosti
14:15 - Kraljev park (preko puta Hiltona)
15:00 - Mall of Montenegro (na platou)
15:45 - Centralni park (Pobrežje)

Imaćete priliku da donirate novčana sredstva. Osim toga, imaćete priliku da, za donaciju, dobijete ukusne Biobella i Biogric proizvode kompanije Biobella, da dobijete neki šareni balon od kompanije Vivis, dobijete fotku na licu mjesta od Foto Grbović, fotografišete se sa maskotama od strane Jovane i Đorđa, te da uživate sa nama na ovim lokacijama! Čekaće vas i razdragana ekipa Animatora Zabavljatora (klovnovi, klovnice, Elsa, Ana, Betmen...) da se zabavimo i da zajednički damo doprinos uspješnoj akciji!