HUMANITARNA AKCIJA " ONI TREBAJU NAŠU POMOĆ"

Banka hrane Crne Gore, Aumnisti Flex Montenegro i Delta city i ove godine, peti put zaredom obolježavaju Svjetski dan aktivizma mladih humanitarnom akcijom " ONI TREBAJU NAŠU POMOČ" 22.aprila ( subota ) od 10 h do 22 h u Delta citiju i stavljaju Crnu Goru na svjetsku mapu dešavanja ovim povodom..

Global Youth Service Day (GYSD) ili Svetski dan aktivizma mladih se obilježava jednom godišnje u mjesecu aprilu u vise od 150 zemalja na svih šest kontinenata.

" Promovisanje aktivizma i nastojanje da unaprijede svoje zajednice je cilj obilježavanja ovog datuma " za alumniste FLEX- a .

" Ovom akcijom želimo da promovišemo dobrotvorni rad i volonterizam u Crnoj Gori " poručuju iz Banke hrane Crne Gore.

- Delta city kao odličan domaćin več petu godinu , kroz ovu akciju , podržava napore volontera da humanost i solidarnost u Crnoj Gori postanu naša svakodnevica.

Svi koji žele biti dio ove globalne akcije , bilo da su kompanije ili pojedinci, mogu donijeti ili kupiti osnovne životne namirnice i higijenska sredstva i ostaviti ih kod volontera na pultu za doniranje, koji će biti u blizini marketa " Aroma" u Delta citiju , u subotu , 22.aprila od 10 h do 22h.

Sakupljene namirnice če biti podijeljene socijalno ugroženim porodicama.

Koliko porodica će dobiti pomoć zavisi od svih nas!

Humanost nas spaja , vidimo se u subotu u Delti - poručuju Banka hrane, Flex MNE i Delta citija.