Prezentacija publikacije „ Obrazovanje odraslih u Crnoj Gori-Uloga nevladinih organizacija “

U okviru manifestacije „XVII Dani obrazovanja i učenja odraslih“ koju organizuje Centar za stručno obrazovanje, 27.11.2018. godine, održana je prezentacija publikacije „Obrazovanje odraslih u Crnoj Gori-Uloga nevladinih organizacija“.

Publikacija „Obrazovanje odraslih u Crnoj Gori-Uloga nevladinih organizacija“ je jedan od rezultata projekta „EPALE Nacionalni servis podrške za Crnu Goru“, koji posredstvom Evropske Unije, kroz ERASMUS+program, realizuje Centar za stručno obrazovanje.

Lidija Knežević, predstavnica Centra za razvoj nevladinih organizacija, i jedna od autorki ove publikacije, govorila o metodologiji izrade, istraživanju, nalazima i preporukama publikacije. Pozdravnu riječ i uvodne napomene je iznijela Magdalena Jovanović, samostalna savjetnica I u Centru za stručno obrazovanje, i jedna od autorki ove publikacije, dok je Ljiljana Garić, rukovoditeljka Odjeljenja za obrazovanje odraslih u Centru za stručno obrazovanje, i jedna od autorki, kratkom prezentacijom predstavila sadržaj i strukturu publikacije. Prezentaciji Publikacije su prisustvovali predstavnici: Centra za stručno obrazovanje, Ministarstva rada i socijalnog staranja, Zavoda za zapošljavanje, Privredne komore, NVO sektora i drugi.

Publikaciju možete preuzeti na linku https://cdn5.fpfis.tech.ec.europa.eu/epale/cdn/farfuture/D9q0BPe_cHsKRiHz_dBcCor9U5-93kttttJ6QHHXCoI/mtime:1542285246/sites/epale/files/obrazovanje_odraslih_-_uloga_nvo_-_elektronska.pdf